Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noiUn bun venit c─âlduros ╚Öi o poveste de succes despre agen╚Ťia Mapamond

Despre agen╚Ťia Mapamond din Craiova sunt multe de spus. De unde s─â ├«ncepem? Te invit─âm s─â cite╚Öti mai departe ca s─â ne afli povestea!

Anima╚Ťi de dragostea pentru ├«ntregul ÔÇ×mapamondÔÇŁ, acum mai bine de 30 de ani, am luat cu asalt pia╚Ťa ca s─â te inspir─âm ╚Öi s─â-╚Ťi ar─ât─âm c─â a c─âl─âtori e o art─â.

Ast─âzi suntem unul dintre cei mai mari operatori turistici din Oltenia ╚Öi ne dorim ca al─âturi de tine s─â remodel─âm pia╚Ťa turismului. Merit─â s─â ne bucur─âm ├«mpreun─â de aspectul local al fiec─ârei experien╚Ťe tr─âite pe ÔÇ×mapamondÔÇŁ ╚Öi s─â ad─âug─âm c├ót mai multe perle pre╚Ťioase ├«n ╚Öiragul de amintiri care ne definesc.

La Mapamond s-au unit cei mai mari creatori de emo╚Ťii care pun la cale experien╚Ťe turistice individuale sau de grup unice ├«n lume. Special pentru tine, cre─âm ├«n detaliu pachete turistice care mizeaz─â pe explorarea a ceea ce este particular fiec─ârei zone de pe glob.

Peste 200.000 de clien╚Ťi s-au al─âturat c─âl─âtoriilor noastre
O bun─â parte dintre ei au revenit ├«n alte aventuri inspirate, mereu centrate pe specificul ╚Ť─ârii ├«n care au c─âl─âtorit.

Suntem competitivi ╚Öi ne preocup─â ├«n detaliu ca experien╚Ťa ta de c─âl─âtorie s─â te destind─â, dar s─â-╚Ťi ╚Öi l─ârgeasc─â orizontul.

Viziunea Mapamond

Pentru a ├«n╚Ťelege mai bine, iat─â viziunea noastr─â despre ce ar trebui s─â reprezinte o c─âl─âtorie reu╚Öit─â.

Scopul c─âl─âtoriilor noastre? S─â te ├«ntorci acas─â cu un bagaj cultural extins, cu mult─â inspira╚Ťie la purt─âtor ╚Öi amintiri pe care merit─â s─â le poveste╚Öti nepo╚Ťilor.

Nu uita c─â timpul nu se m─âsoar─â ├«n ore, ci ├«n experien╚Ťe notabile ╚Öi e foarte important s─â po╚Ťi face o selec╚Ťie a momentelor care merit─â s─â fie ├«nt├ómpinate cu entuziasm ╚Öi receptivitate.

├Ä╚Ťi dore╚Öti s─â te transformi dinr-un simplu turist ├«n c─âl─âtor cu experien╚Ť─â? Atunci ai ├«ncredere ├«n echipa Mapamond ╚Öi hai s─â ÔÇ×cucerimÔÇŁ lumea ├«mpreun─â, ├«n timp ce ne delect─âm cu experien╚Ťe memorabile.

Mapamond: agen╚Ťia de turism num─ârul 1 din Oltenia

De mai bine de 30 de ani, suntem ÔÇ×scriitoriiÔÇŁ care bat la ma╚Öina de scris ÔÇ×mapamondÔÇŁ planuri de c─âl─âtorie pentru fiecare continent.

├Änc─â din 1990, muncim ├«n fiecare zi pentru visul nostru ╚Öi pentru pasiunea ta ╚Öi iat─â-ne ajun╚Öi agen╚Ťia de turism num─ârul 1 din Oltenia.

Te ├«ntrebi cum a prins contur povestea noastr─â de succes? Suntem parteneri ├«n proiecte finan╚Ťate din fonduri europene ╚Öi am creat al─âturi de partenerii no╚Ötri din Bulgaria un nou concept de dezvoltare local─â: turismul la sud ╚Öi nord de Dun─âre.


Tot noi am organizat T├órgul de Turism Oltenia Travel & Bussiness, unde s-au reunit expozan╚Ťi din ╚Ťar─â ╚Öi str─âin─âtate.

Anul 2009 ne-a mai adus o super realizare: ├«mpreun─â cu Centrul Na╚Ťional de Educare Canin─â am organizat  Campionatul Mondial al C├óinilor de Salvare, la Craiova.

Suntem pasiona╚Ťi de ceea ce facem, iar dovad─â ne sunt zecile de trofee ╚Öi distinc╚Ťii din partea Ministerului Turismului, dar ╚Öi de la cei mai mari tour-operatori din lume ├«n urma colabor─ârilor de excep╚Ťie.

Cea mai frumoas─â surpriz─â a fost votul vostru. Pentru cei care abia ne cunosc, ├«n 2014, am fost ale╚Öi de publicul craiovean drept ÔÇ×cea mai bun─â agen╚Ťie de turism din CraiovaÔÇŁ ├«n cadrul Galei Best of Craiova.

Mereu pleca╚Ťi la v├ón─âtoare de experien╚Ťe unice, am creat pentru voi ╚Öi pensiunea agroturistic─â Mapamond, distins─â de dou─â ori cu ÔÇ×Margareta de aurÔÇŁ.

Drag─â c─âl─âtorule, a╚Ötept─âm ├«╚Ťi scrii ╚Öi tu pove╚Ötile al─âturi de noi!

De ce s─â alegi o experien╚Ť─â cu Mapamond?

Dac─â vrei s─â c─âl─âtore╚Öti cu noi, preg─âte╚Öte-te pentru o schimbare de propor╚Ťii. La Mapamond nu exist─â agen╚Ťi de v├ónz─âri. Consultan╚Ťii no╚Ötri sunt at├ót de pasiona╚Ťi, ├«nc├ót ri╚Öti s─â devin─â asisten╚Ťii t─âi personali de c─âl─âtorie.

Pe l├óng─â implicare 100% ╚Öi mult─â distrac╚Ťie, iat─â ce ├«╚Ťi mai putem oferi:

  • pachete cu experien╚Ťe turistice personalizate, individuale sau de grup, unice ├«n lume, puse la cale chiar de noi;
  • vacan╚Ťe, tabere, sejururi ╚Öi alte evenimente personalizate ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele ╚Öi obiectivele tale;
  • organizarea de congrese, team-building-uri sau grupuri incentive;
  • rezerv─âri ├«n cele mai ├«ndep─ârtate ╚Öi exotice destina╚Ťii de pe ÔÇ×mapamondÔÇŁ;
  • bilete de avion/ tren/ autocar;
  • bilete pentru zboruri interne/ interna╚Ťionale sau curse charter/ low cost;
  • servicii de ├«nchiriere autoturisme/ microbuze/ autocare;
  • ghid ├«nso╚Ťitor specializat pentru c─âl─âtorii care s─â te ÔÇ×transformeÔÇŁ;
  • asisten╚Ť─â telefonic─â 24 h/ 24 h;
  • raport imbatabil calitate ÔÇô pre╚Ť.
├Ä╚Ťi mai oferim ╚Öi toat─â prietenia noastr─â, c├ót ╚Öi ├«ntreg Mapamondul.

Hai cu noi s─â travers─âm oceanele ╚Öi s─â escalad─âm mun╚Ťii, s─â anul─âm grani╚Ťele fizice ╚Öi culturale, s─â ne aventur─âm ├«n cele mai ├«ndep─ârtate ╚Öi inedite locuri de pe glob!

Agen╚Ťia de turism Mapamond te a╚Öteapt─â cu bra╚Ťele deschise ╚Öi sc├ónteie de aventur─â ├«n priviri.