Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

METEOR HOTEL

Descriere

Foarte bine 8,2/10 Booking.com Hotel Meteor 4* este situat in statiunea Makarska, pe litoral, la 15 m fata de plaja, la 400 m de centrul orasului, la 70 km de aeroport.
Localizare

Hotel Meteor 4* este situat in statiunea Makarska, pe litoral, la 15 m fata de plaja, la 400 m de centrul orasului, la 70 km de aeroport.

Facilitati hotel

Hotelul ofera 277 de camere, un centru wellness, o piscina interioara incalzita si o piscina exterioara cu apa sarata, sala de gimnastica cu vedere spre mare, sauna, jacuzzi, tratamente de frumusete pentru corp, coafor, sali de conferinta cu echipament audio, proectoare LCD, flip charts si orice echipament este nevoie, restaurante si baruri, centru fitness, loc de joaca, echipa de animatie, centru de tenis, volei, fotbal, baschet si handbal, Casino Royal, cursuri de gatit, magazin de suveniruri, inchirieri masini etc.

Facilitati camere

Camerele confortabile sunt echipate cu TV satelit, aer conditionat, seif, baie, uscator de par, telefon linie directa, balcon.
Patul suplimentar este disponibil doar la cerer. Baby cot pentru copii 0-2,99 ani se asigura gratuit, la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.