Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Meridien Lav Split

Descriere

Le Méridien Lav este singurul complex de 5 stele din zona orașului Split. Proprietatea este situată in stațiunea Podstrana, la 8 km spre sud de orașul Split si are o plajă cu lungimea de 800 de metri și grădini amenajate. Complexul oferă vedere la oraș si la insulele din jur.

Cele 6 baruri-restaurante situate la complex și de-a lungul promenadei de langă portul de agrement permit oaspeților să experimenteze mancăruri dintr-o varietate de bucătării.

Centrul de wellness și spa RE:CUPERA este prevăzut cu saune, băi de aburi, căzi cu hidromasaj, studiouri de manichiură și pedichiură, o sală de relaxare profundă și multe altele. Oaspeții au la dispoziție o gamă largă de tratamente.

Ambianța relaxantă, mobilierul de calitate superioară, paturile confortabile, ferestrele mari cu vedere panoramică si balconul sunt numai cateva dintre facilitățile remarcabile oferite de fiecare cameră.

Oaspeții se pot bucura de mai multe terenuri de tenis ultramoderne, precum și de diverse sporturi nautice, printre care scuter acvatic, stand up paddle, schi nautic și multe altele.

Pe promenada portului de agrement al stațiunii se află magazine, restaurante, baruri si cafenele. De asemenea, portul de agrement găzduiește 60 de iahturi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.