Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTOR GARDEN

Descriere

Hotelul Astor Garden este situat in statiunea Sf. Constantin si Elena, la 50 m de plaja.
Facilitati
Construita in 2018, 5 etaje, 4 lifturi, 225 camere, gradina proprie. Receptie, carduri de credit acceptate, seifuri in camera (gratuit), AC, Wi-Fi in zonele comune si in camere, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, snack bar, snack bar pe plaja, centru de wellness, piscina interioara (apa termala, sectiunea pentru copii in piscina interioara) si piscina exterioara (fara incalzire a apei), fitness, tenis de masa, biliard, air-hochei, minifotbal, animatie, room service, inchiriere -a-car, magazine, fier de calcat (gratuit), spalatorie, ajutor medical, sala de conferinte (2 sali, ecran, flipchart, proiector multimedia).
Cazare
Ora de check-in: dupa ora 15:00.
Ora de check-out: pana la 11:00 a.m.
DBLstandard park/pool view rooms: aprox. 25 mp. (max 2+1), doua paturi obisnuite, pat suplimentar (fotoliu extensibil).
In camere: AC, TV cu ecran plat, seif in camera (gratuit), Internet Wi-Fi gratuit, in mini-bar totul se plateste conform pretului, mocheta pe jos, terasa cu masa si scaune; Baie 6 mp: cabina de dus si cada, telefon, uscator de par, halat de baie si papuci.
Hotelul dispune de camere cu usa interioara (interconectare), la etajele 2 si 3, un numar limitat de camere, la cerere, fara vedere la mare.
Camere NOI:
DBLdeluxe sea view . 25 m, (max.2+1) doua paturi obisnuite si un pat suplimentar: fotoliu pliant. TV modern de 43 inch, Wi-Fi gratuit. Telefon, seif personal, filtru de cafea, aer conditionat individual, uscator de par, minibar (totul se plateste in mini-frigider), cada si dus, produse cosmetice de lux in baie, oglinda cosmetica, halat de baie si papuci, control luminozitate, lucru confortabil zona, terasa cu masa si 2 scaune.
Vedere panoramica la mare de la etajul superior. Prioritate check-in/time si check-out - 13:00. O sticla de vin spumant si un dulce compliment in camera. Turn down service - curatare si aranjare repetate a patului. Serviciu personal-asistent personal. Mic dejun la pat (gratuit, la cerere). Saltele speciale pentru un somn confortabil.
*Oaspetii cazati intr-o camera Deluxe pot lua masa la restaurantul principal sau la restaurantul Montys la alegere pe tot parcursul sejurului (meniul Montys inclus nu include bauturile).
*Hotelul dispune de camere cu usi comunicante, la 2-3 etaje, cantitate limitata, la cerere, fara vedere la mare.
* 2 camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati (la cerere).
Copii: Piscina separata pentru copii in aer liber, club pentru copii de la 4 la 12 ani insotiti de un parinte, patuturi pentru copii (gratuit, la cerere) si scaune pentru copii in restaurante.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina exterioara si interioara (terma), sezlonguri si umbrele de soare pe plaja si langa piscina, sauna, baie de aburi, fitness, program de divertisment pentru adulti si copii, tenis de masa, biliard, air-hochei, minifotbal, Wi-Fi gratuit. Fi in zone publice si camere de oaspeti.
Taxa suplimentara: restaurant a la carte Monty , masaje, spalatorie, coafor, bauturi in sortimentul de meniu de la bar, ajutor medical etc.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare -din 01.05.2024 - 10 BGN/24h.
Gratuit pe plaja: 2 sezlonguri + 1 umbrela/ camera (in limita disponibilitatii)

Va rugam sa retineti ca hotelul Astor Garden NU ofera acces automat la serviciile si zonele de apa ale AquaHouse Thermal & Beach. Cele doua complexe sunt diferite, cu management diferit. In hotel exista propria sa zona SPA & Wellness pentru relaxare si tratamente.
https://en.astorgardenhotel.com/
https://en.aquahouse.bg/the-complex

Restaurant Azzaro, tip bufet (etaj - 1), inclus in cazare tip BB sau HB:
-Mic dejun 07:30 - 10:30 (bauturile calde, apa detox si sucurile sunt incluse)
-Cina 18:00 - 21:00 (nu sunt incluse bauturi)
*Testaurant Monty a la carte (situat la nivelul holului), neinclus in pretul cazarii si neinclus in program, toate vizitele se platesc:
Mic dejun: 07:30 - 10:30
Cina: 18:00 - 22:30

Lena Pool Bar, piscina in aer liber/contra cost/: Mese si bauturi: 11:00 - 17:00.
Beach Bar /contra cost/: Mese si bauturi.
Lobby Bar/contra cost/: Mese si bauturi.
!Toate barurile sunt platite suplimentar!

In pret sunt incluse si:
-Sport si wellness: fitness, sauna, baie de aburi, piscina interioara (08:00 - 20:00), piscina exterioara (08:00 - 20:00), tenis de masa, biliard, air-hochei, minifotbal
-Plaja: 08:00 - 20:00 (sezlonguri si umbrele de soare oferite gratuit pentru oaspetii hotelului pe plaja --Astor Garden - 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera).
*Blocarea sezlongurilor si umbrelelor de soare - nu este permisa.
*Prosoape de plaja: cardurile furnizate la check-in urmand a fi schimbate cu prosoape la Receptia SPA (-1 etaj).
*Sezlonguri si umbrele de soare langa piscina.
*Wi-fi gratuit in zonele comune si in camerele de oaspeti.

Toti oaspetii Gradinii Astor primesc:
-15% reducere la preturile la toate tratamentele SPA de la AQUAHOUSE.
-10% reducere la preturile meniului oaspetilor la Monty (restaurant a la carte).
* Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica serviciile. Pot exista modificari ale serviciilor oferite si ale programului de lucru in sezonul de jos sau din cauza de forta majora.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie