Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALADA

Descriere

Hotel Balada este amplasat in zona de nord a statiunii Saturn, in vecinatatea hotelurilor Hora si Sirena. Hotelul a fost renovat partial si incepand cu anul 2023 ofera servicii Ultra All Inclusive.

Structura si facilitati camera
- Camera dubla- paturi twin, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu,
minibar, balcon.
-Apartament- living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus,
uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, minibar, balcon.


Facilitati acordate:
- Acces gratuit la piscina Aqua Park Balada
- Parcare gratuita in limita locurilor disponibile

Pachetul ULTRA ALL INCLUSIVE cuprinde:


- Cazare, servicii de masa complete, bauturi pe tot parcursul zilei, acces la piscina exterioara(sezlonguri in limita locurilor disponibile intre orele 09:00-19:00), acces la locul de joaca pentru copii, divertisment pentru adulti si copii, parcare gratuita(in limita locurilor disponibile), internet wi-fi(zona receptie si spatii comune)
- Serviciile de masa sunt asigurate in sistem bufet suedez, astfel: mic dejun(07:30- 10:00), mic dejun intarziat(10:00-11:00), gustare inaintea de pranz(11:00-12:00), pranz(12:30-15:00), gustare dulce(15:30-17:00), gustare inainte de cina(17:30-18:30), cina(19:00-21:00). Inghetata este disponibila intre orele 09:00-22:00.
- Bauturile sunt incluse in restaurant si pe terasa, precum si in zona de lounge-bar din interior, in intervalul 07:30-22:00 si includ:bere, vin alb/rosu/roze la draft, limonada, sucuri, bauturi racoritoare, cafea,ceai, ciocolata calda, apa plata si minerala,etc. atat in restaurant cat si pe terasa.
- Lounge Bar - 09:00-22:00 - bauturi alcoolice: cocktail-uri, longdrinks, mocktailuri, bauturi aperitive si spirtoase de import si autohtone ( lichior, vermut, bitter, rom, cognac, vodka, wiskey), bere, vin, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata/minerala. Produsele sunt oferite pentru a fi consummate in zona de lounge-bar.
- Beach-Bar - 09:00-18:00 - aici se servesc: bere, bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa plata si minerala.
- Turistii beneficiaza de pranz si cina in ziua cazarii, acces gratuit la piscina incepand cu orele 14:00 in ziua sosirii, cat si de mic dejun in ziua plecarii.
- Turistii trebuie sa poarte bratara primita in momentul cazarii pe toata durata sejurului.
- Hotelul poate solicita o garantie de 500 lei la check-in pentru a acoperi potentialele daune sau pagube aduse hotelului, care se va restitui la finalul sejurului.
- Nu este permis accesul animalelor de companie

Oferta este valabila pentru minimum 8 nopti ,pentru 2 adulti si doi copii sub 12 ani in regim Ultra All Inclusive carecontine : 7 mese pe zi, trei mese principale si 4 gustari intre acestea,servite intre orele 8 dimineata si 9 seara;bauturi alcoolice si nealcoolice,racoritoare, cafea, capuccino, frappe-uri si inghetata intre orele 8 dimineatasi 10 seara; Divertisment pentru copii si muzica live; Lounge bar deschis intre9 dimineata si 10 seara; baruri piscina deschise intre 9 dimineata si 6 seara;gym, acces gratuit la parcare in limita locurilor disponibile si piscina Aqua Park;Reduceri la sezlonguri Plaja , iesirea la plaja se direct de la piscina AquaPark


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.