Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NYMPHA HOTEL RIVIERA

Descriere

Hotelul Nympha de 4 stele este situat in partea de nord a Riviera Holiday Club, pe plaja si inconjurat de paduri de stejar si fag. Distanta pana la Varna este de 17 km, iar centrul Nisipurilor de Aur este de aproximativ 500 m.
Plaja: cu nisip, la 20 de metri de hotel. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul Nympha ofera cazare in 71 de camere mobilate luxos. Hotelul a fost renovat in 2017. Exista 2 lifturi pentru clienti.
DBL 2+0 NO BALCONY: : Aprox. suprafata 18 mp. Camera este formata dintr-un hol de intrare cu dulap, o camera cu doua paturi obisnuite sau un dormitor. Toate camerele au TV LCD, aer conditionat individual, seif (gratuit), mini bar (contra cost), telefon, Wi-Fi, baie proprie cu dus, vedere la parc. Toate camerele duble fara balcon sunt situate intre primul si al treilea etaj. Capacitate maxima de 2 adulti.
DBL 2+0: Aprox. suprafata 18 m2. Camera este formata dintr-un hol de intrare cu dulap, o camera cu doua paturi obisnuite sau un dormitor. Toate camerele au TV LCD, aer conditionat individual, seif (gratuit), mini bar (contra cost), telefon, Wi-Fi, baie proprie cu dus si balcon cu vedere la parc. Toate camerele duble cu vedere la parc si balcon sunt situate la etajul 4! Capacitate maxima de 2 adulti.
DBL 2+1 SEA: Aprox. suprafata 26 m2. Camera este formata dintr-un hol de intrare cu dulap, o camera cu doua paturi obisnuite sau un pat dublu. Patul suplimentar este un fotoliu extensibil (60/190). Toate camerele au TV LCD, aer conditionat individual, seif (gratuit), mini bar (contra cost), telefon, Wi-Fi, baie proprie cu dus si balcon cu vedere la mare. Capacitate maxima pentru 2 adulti si 1 copil.
1-BR APP 2+1/2+2 SEA: Aprox. suprafata 40 m2. Apartamentul este compus din hol de intrare cu dulap, un dormitor cu TV LCD, un living cu TV LCD (exista usa intre living si dormitor), o canapea extensibila (140/190cm) in living, seif ( gratuit), minibar (contra cost), telefon, Wi-Fi, baie proprie, baie cu dus, balcon cu vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat. Capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si un bebelus.
2-BR APP 3+1 SEA: Aprox. suprafata 60 m2. Apartamentul este format din hol de intrare cu dulap, un dormitor cu TV LCD, un al doilea dormitor mai mic cu un singur pat de o persoana, un living cu TV LCD (nu exista usa intre living si dormitorul mai mic, dar exista usa intre living si dormitorul mai mare), o canapea extensibila (140/190 cm) in living, seif (gratuit), minibar (contra cost), telefon, Wi-Fi, baie proprie, baie cu dus, balcon cu vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat. Capacitate maxima pentru 3 adulti si 1 copil.
*Nu este permisa gazduirea unui copil peste capacitatea maxima a camerei.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie nu se accepta.
Hotelul dispune de 1 camera care este adaptata pentru oaspetii cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul Nympha dispune de restaurantul clasic, situat la primul etaj al hotelului cu o capacitate de 70 de locuri, un lobby bar care ofera oaspetilor hotelului bauturi alcoolice si non-alcoolice si cocktail-uri racoritoare. Extrem de potrivit pentru pauze de familie si relaxare. De asemenea, ofera parcare, seif (gratuit), internet wireless in intregul hotel (camere, zone comune), aer conditionat centralizat.
Sport si divertisment: Situat langa Hotelul Imperial de cinci stele, Nympha este aproape de atractiile sportive si de divertisment ale Riviera Holiday Club, piscine si baruri. Pentru oaspetii Riviera Holiday Club exista o piscina exterioara cu apa minerala cu zona separata de jacuzzi, care este situata in fata Hotelului Lotos si piscina interioara in Hotel Riviera Beach si o piscina separata pentru copii langa Hotel Lotos cu facilitati de apa pt. copii.
Parcare: Nepazita, locuri limitate, platita - 20 BGN pe zi. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica tariful de parcare in orice moment.

ALL INCLUSIVE

Programul All inclusive incepe cu o gustare de dupa-amiaza la ora 15:00. in ziua sosirii si se incheie cu pranzul in ziua plecarii.
Check in - dupa ora 15:00.
Check out - pana la ora 12:00.

Mancare si bautura:
-Mic dejun tip bufet /07:30 - 10:00/ - o varietate de preparate calde si reci, specialitati din oua, o varietate de produse lactate, carnati si branzeturi, produse de patiserie, cereale, fructe
-Pranz tip bufet /12:30 - 14:00/ - o SELEC T ie de salate si supe proaspete, bogat variate din mancaruri bulgaresti si internationale, mancaruri vegetariene si din carne, paste, o SELEC T ie de produse de panificatie, bufet dulci cu o varietate de deserturi
-Cina bufet /18:30 - 21:00/ - o SELEC T ie de salate si supe proaspete, bogat variate din mancaruri bulgaresti si internationale, preparate vegetariene si din carne, paste, o SELEC T ie de produse de -panificatie, bufet dulci cu o varietate de deserturi
-Lobby bar /10:00-23:00/
*Bauturi alcoolice si nealcoolice bulgare, bere si vin la halba, ceai, cafea si sucuri in restaurantul principal si la barul din hol, in functie de programul de lucru.
* Trei bufete tematice de cina saptamanal.
Bufet de gustari in iunie, iulie si august:
-Lobby bar hall /15:00 - 17:00/ - dulciuri, prajituri, fructe
-Lobby bar terracea /11:00 - 16:30/ - sandvisuri, hot dog, inghetata, gogosi
- Bufet de gustari in septembrie: Lobby bar halll /10:00 - 12:00 /15:00 - 17:00/ - dulciuri, prajituri, fructe
*Timpul de lucru al terasei barului din hol este in functie de conditiile climatice si este posibil sa nu functioneze in zilele ploioase.

Sport si divertisment:
Utilizarea unei umbrele de soare per camera si a unui sezlong de persoana la zona piscinei (in functie de disponibilitate) sau pe PLAJA (in functie de disponibilitate)

Utilizarea piscinei minerale exterioare din complex*
Utilizarea piscinei minerale exterioare pentru copii din complex*
Utilizarea piscinei minerale interioare de la Riviera Beach Hotel*
Utilizarea prosoapelor de plaja si de piscina
Utilizarea saunei cu rezervare prealabila la Hotelul Riviera Beach
Fitness la Hotelul Riviera Beach
Tenis de masa la Hotelul Riviera Beach
Internet Wi-Fi in camere si zone comune
Program zilnic de animatie sportiva pentru copii si adulti (iunie-august) conform programului din complex
Animatie de seara, spectacol si divertisment pentru adulti si copii (iunie-august) conform programului din complex
* In functie de disponibilitatea locurilor. Hotelul nu se angajeaza sa rezerve locuri.

Pentru copii:
Piscina minerala exterioara pentru copii in complex
Club pentru copii (4y-12y) cu locuri de joaca in complex
* Clubul pentru copii este comun tuturor hotelurilor din VK Riviera si majoritatea activitatilor au loc in Riviera Beach Hotel

Servicii suplimentare contra cost:
Check-in devreme si check-out tarziu sunt supuse gradului de ocupare a hotelului
Spalatorie, calcatorie si curatatorie chimica
Inchiriaza o masina
Servicii spa si spa
Taxi/ Transferuri
Teren de tenis
Mini bar

Notite importante:
Oaspetii sunt rugati sa poarte bratarile atunci cand folosesc serviciile din programul All inclusive. Se percepe o taxa suplimentara pentru utilizarea serviciilor din programul All inclusive inainte de ora de check-in si dupa orele de check-out. Oaspetii trebuie sa furnizeze detaliile cardului de credit pentru a utiliza serviciul de credit intern. Animalele de companie nu sunt acceptate in complex! Fumatul este interzis in toate zonele interioare ale Riviera Holiday Club! Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica orele de deschidere ale unor servicii! In conformitate cu cerintele de stat si HACCP, nu este permis sa scoateti alimente sau bauturi din restaurant.

** In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.