Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diverso Platamon Luxury Hotel & Spa

   Riviera Olimpului

Descriere

Diverso Platamon, este un hotelul diferit din Platamonas, Pieria, isi deschide portile si va asteapta din 28.04.2023 intr-o noua stralucire, complet renovat si modernizat la un hotel de cinci stele.
Ceea ce ne diferentiaza de alte unitati de cazare din zona este designul nostru de neegalat, materialele si echipamentele de calitate exceptionala, atentia meticuloasa la detalii si, mai presus de toate, serviciul nostru personalizat impecabil, concentrat pe tine, clientul nostru.
Hotelul Boutique are un total de 23 de camere si apartamente complet renovate, cu design modern si mobilier si echipamente de inalta calitate. Paturile 100% din fibre naturale de la COCO-MAT garanteaza un somn odihnitor.
Facilitatile hotelului includ un restaurant principal si un bar in hol, un bar si restaurant pe acoperis, o piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele, un sezlong in gradina pe acoperis cu sezlonguri si un centru spa care include sauna, baie de aburi, sali de tratament si sala de sport.
Amplasat convenabil in fata portului de agrement al lui Platamon, una dintre cele mai pline de viata zone din intreg satul, si aproape de centrele urbane din Larissa (45 km) si, respectiv, Salonic (105 km), Diverso Platamon va promite momente si experiente de neuitat in viitoarele dvs. vacante in Pieria. . Pentru confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie un loc de parcare privat langa hotel, precum si o statie de incarcare pentru masini electrice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.