Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartel Mojito

Descriere


Locuri de cazare4 adulti + 1 copil

Canapea1 canapea extensibila


ParcareNu are parcare privata

VedereVedere la strada


Paturi1 pat dublu

Distanta pana la plaja este de aproximativ 200 de metri. Locuinta are un dormitor si un living, putand gazdui 4 adulti si 1 copil. Din pacate, apartamentul nu beneficiaza de parcare privata. Se afla in statiunea Mamaia Nord, pe strada D21 nr. 58, la etajul 2.
La parterul blocului, se afla pizzeria Uzina de Pizza, cu o terasa generoasa. De asemenea, in apropierea locatiei, puteti gasi restaurante precum Makerel, Scoica Land si Hanul cu Peste. Zona Cluburilor, care include Ego, Fratelli, Loft si Nuba, este la doar 10 minute de mers pe jos.
Apartamentul este complet mobilat si utilat modern, oferind un living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial si dressing. Pentru confortul dumneavoastra, apartamentul dispune de aer conditionat si 2 Smart TV-uri. Bucataria este complet utilata, iar baia are o cabina de dus. In plus, pentru comoditate, apartamentul are o masina de spalat rufe si conexiune Wi-Fi gratuita.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.