Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartament Sunny Beach Alezzi CMP


Descriere

Apartamentul este o oaza de liniste dar si de distractie deoarece in apropierea sa sunt cluburi selecte pentru iubitorii de viata nocturna.. in incinta resortului sunt amenajate localuri, cafenele, farmacii cat SI baruri In care puteTi sa va petreceTi timpul alturi de familie Si prieteni. Adresa exacta este Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl M

 • Loc de parcare in complex
 • Turistii care ne trec pragul beneficiaza de facilitati gratuite oferite de complex :
 • -spa
  -sala de fitness
  -sauna umeda si uscata
  -piscina interioara cat si exterioara pentru adulti si pentru copii
  -jacuzzi interior
  -loc de joaca pentru copii

Apartament Sunny Beach Alezzi


apartament de 3 camere ideal pentru o familie cu copii si nu numai. Pentru cateeva clipe de relaxare si pentru a va putea bucura de priveliste, apartamentul este dotat cu terasa care are vedere laterala ctre mare oferind imagini de neuitat.
 • 3 camere (2 dormitoare + living) - 92 mp
 • Locuri de cazare : 6 + 1 copii

Sufrageria open space dispune de o canapea extensibil portocalie care atrage privirea imediat. Aceasta este insotita de un televizor modern, asezat pe un mobilier alb. Nuantele vibrante ale canapelei se combin armonios cu restul mobilierului, inclusiv cu masa rotund alb si scaunele albe, oferind un spatiu ideal pentru relaxaresi interactiune.
Buctria este separat si vine cu dotri complete pentru a satisface orice nevoie culinar. Mobilierul alb contrasteaz frumos cu echipamentele moderne , creand un spatiu luminos si aerisit, gata s inspire orice buctar amator sau profesionist.
dou dormitoare distincte. Primul este accentuat de un pat matrimonial maro, avand draperii in nuante de verde ce ofer o atmosfer calm. Un televizor este amplasat strategic pentru vizionare din pat, iar spatiul de depozitare este asigurat de un dulap alb, generos. Cel de-al doilea dormitor se remarc prin patul matrimonial gri si draperiile in tonuri de mov, creand o atmosfer relaxant. Aici, telespectatorii se pot bucura de un alt televizor, iar hainele pot fi ordonate intr-un dulap bej spatios.
Baile sunt un sanctuar al relaxrii, prima avand o cad modern pentru bi lungi si relaxante, iar cealalt este echipat cu o cabin de dus. Ambele bi au oglinzi cu lumini touch, adugand o not de modernism si functionalitate.
Dotri Suplimentare:
 • Sistem de climatizare modern (aer conditionat) in fiecare camera
 • Conexiune Wi-Fi de mare vitez.
 • Televizor in dormitoare si sufragerie cu o gama variata de posturi
Apartament Melody Alezzi
 • Adresa: strada Prelungirea D13, nr. 6 Bl M, etaj 6(bloc cu lift)
 • 4 adulti + 1 copil
Sufragerie open space: Centrul de atractie al acestei camere este canapeaua extensibil de culoare inchis, care invit la momente de relaxare. in spatele acesteia, un tablou impresionant adaug o not artistic spatiului. Draperiile gri completeaz cu elegant designul camerei, oferind intimitate si un plus de stil.
Buctrie: Amenajat functional, buctria dispune de toate dotrile necesare ( plita , cuptor ,prajitor de paine , vesela) pentru a prepara mese delicioase. in fata acesteia, o mas insotit de scaune confortabile . Televizorul, asezat pe un mobilier de culoare inchis, adaug un plus de modernitate si entertainment.
Dormitor: Aceast camer eman o atmosfer de liniste si confort. Patul matrimonial este locul ideal pentru odihn, iar in spatele acestuia, un tablou cu un peisaj pitoresc invit la visare.
Baie: Practic si modern, baia este dotat cu o cabin de dus si o masin de splat, asigurand toate facilittile necesare pentru ingrijirea personal.

Apartament Gloria Alezzi
apartament cu suprafata de 59,50 mp fiind alctuit dintr-un dormitor matrimonial dotat cu smart TV si dressing si un living open space cu canapea extensibila si smart TV. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei. Apartamentul dispunesi de tersa cu vedere laterala ctre mare, fiind mobilat ofer turstilor o panorama de vis.
Etaj 7(bloc cu lift) - statiunea Mamaia Nord, strada D13 nr. 6D, Bl B9,complex Alezzi 4 adulti + 1 copilApartament Isabela Alezzi Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 nr. 6, Bl M, et. 7, 2 camere (living si dormitor 55 mp)
4 adulti + 1 copil
Sufragerie: Odat ce intri in sufrageria open space a apartamentului Isabela, esti intampinat de o atmosfer cald si primitorie. in centrul camerei troneaz o canapea extensibil de culoare albastr, care invit la relaxare si momente de calitate alturi de cei dragi. Alturi de aceasta, o mas modern, perfect pentru servirea meselor, completeaz zona de zi a sufrageriei.
Buctrie: Buctria apartamentului Isabela este un amestec de functionalitate si stil. Mobilierul modernsii utilittile moderne ofer tot ce este necesar pentru gtit si pentru a gzdui oaspetii. Dotrile includ plita electrica, cuptor cu microunde, frigider si multe alte accesorii esentiale pentru confortul zilnic.
Dormitor: Dormtorul este un sanctuar al linistii si confortului. Un pat matrimonial modern, cu linii curate, domin camera. Un televizor montat pe perete ofer posibilitatea vizionrii filmelor sau a emisiunilor preferate. Dressingul spatios ofer suficient loc pentru depozitarea garderobei si a accesoriilor, asigurand ordinea in camer.
Baie: Baia apartamentului Isabela este un exemplu de design modern si eficienta. Cabina de dus spatioas este locul ideal pentru a te revigora dimineata sau pentru a te relaxa seara. Alturi, masina de splat modern ofer comoditate si practicabilitate,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.