Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AluaSun Cala Antena

   Calas De Mallorca


Descriere

Amplasare

Acest resort, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Calas de Mallorca, la doar 100 de m de o plajă.

Dotări

La recepția din zona de primire, înainte ca clienții să-și ia în primire camerele, li se urează „Bine ați venit“: ei pot alege din 334 de camere de nefumători. Oferta include un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală și un serviciu de spălătorie. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu o cadă stă la dispoziție un uscător de păr. În băi clienților le stau la dispoziție de asemenea articole de cosmetică.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. O terasă însorită invită la zăbovit. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Alți organizatori mai oferă și călărie. Schi nautic, windsurfing, plimbări cu barca cu motor, iahting, snorkelling și scufundări subacvatice sunt organizate de ofertanți terți. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include tenis de masă și un joc de darts, precum și, contra cost, biliard. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.