Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLAZURE HOTEL

Descriere

Sentido Bellazure se afla la 200 m de portul Akyarlar si Marea Egee. Orasul Bodrum este situat la 23 km.

Facilitati hotel:
Sentido Bellazure ofera camere cu aer conditionat, balcon privat si vedeti golful linistit Akyarlar. Hotelul ofera o zona de plaja privata in Golful Akyarlar, la 120 de metri. Oaspetii se pot relaxa in gradina din jur.

Facilitati camere:
Camerele de la Sentido Bellazure au decoratiuni interioare moderne cu mobilier din lemn de culoare deschisa. Toate televiziunile sunt ecranizate si canale prin satelit. Aveti, de asemenea, disponibilitatea facilitatii pentru cafea si ceai.

ROOM CLUB (Max capacity: 4)

Camerele Club (42 mp) constau dintr-un dormitor decorat modern si 1 living. Canapeaua din sufragerie poate fi transformata intr-un pat suplimentar confortabil, daca este necesar. Camerele sunt situate in cladirea anexa, dotate cu TV prin satelit cu ecran LCD, telefon, aer conditionat, minibar (apa gratuita, reincarcat zilnic), seif si uscator de par. Camerele au balcon sau terasa cu vedere la uscat sau la mare.

DOUBLE ROOM SEA VIEW (Max capacity: 4)

Camerele duble (30 m) sunt formate dintr-un dormitor decorat modern si ofera vedere la mare. Pat dublu sau paturi twin plus pat suplimentar (daca este necesar). Camerele sunt situate in cladirea principala, dotate cu TV prin satelit cu ecran LCD, telefon, aer conditionat, minibar (apa gratuita, reincarcat zilnic), minifridge, seif si uscator de par. Camerele au balcon sau terasa.

RESTAURANT PRINCIPAL

Tipul bucatariei: Internationala

Descriere

Alege-ti preferatul dintr-o gama tentanta de preparate delicioase la micul dejun, pranz si cina bufet. Veti descoperi intotdeauna si noi pasiuni.

Deschidere

Mic dejun: 07:00 - 11:00 a.m.

Mic dejun tarziu: 11:00 - 11:30 a.m.

Pranz: 12:30 p.m. - 02:30 p.m.

Cina: 07:00 p.m. - 09:30 p.m.

RESTAURANT LA CARTE

Tipul bucatariei: Turca

Descriere

Cinati in aer liber la restaurantul a la carte si bucurati-va de privelistile Marii Egee, in timp ce bucatarii nostri va raspund cu delicatese tentante. Se recomanda rezervarea.

Deschidere

07:30 p.m. - 10:30 p.m.

BARURI

Refaceti-va la oricare dintre barurile noastre elegante, ele nu sunt niciodata departe de locul in care alegeti sa va petreceti timpul si intotdeauna gata sa serviti o bautura racoritoare.

Deschidere

Relax Bar and Beach Bar: 10.00 a.m. - 06.00 p.m.

Barul de la piscina: 10.00 - 12.00

BARA ALBASTRA: 10.00 - 12.00

DESCRIERI CONSILIULUI

O selectie de mancare si bauturi este inclusa in pachetul All Inclusive. In ziua plecarii, All Inclusive este valabil pana la 12:00 p.m.

Mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina bufet in restaurantul principal

Apa minerala, bauturi racoritoare, bere locala si vin pentru pranz si cina

O cina gratuita la carte la saptamana (07:30 - 22:00). Limita de varsta: 12 ani

Apa minerala, bauturi racoritoare, cafea, ceai si bauturi alcoolice locale la THE BLUE BAR, bar bar si relax bar (in timpul programului de deschidere), precum si restaurant (12:30 - 02:30 si 19:00 - 09: 00 30 pm)

Apa minerala, bauturi racoritoare, sucuri si bere locala la barul de pe plaja (in timpul orelor de deschidere)

Gustari la barul de la piscina (12:30 - 05:00) si bar la plaja (12:30 - 05:00)

Cafea, ceai si prajituri la barul de la piscina si la barul de pe plaja (05:00 - 06:00)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.