Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVELINA PALACE BANSKO

Descriere

Evelina Palace este situat pe malul de vest al raului Glazne, la aproximativ 800 m de statia de jos a telegondolei si la aproximativ 200 m de centrul vechi al orasului Bansko.
Cazare: Construita in 2006, un bloc, 3 etaje, 1 lift, 47 camere in total.
42 camere duble- cca. 18mp. - pat dublu sau paturi twin. Unele camere pot gazdui o a treia persoana pe un pat suplimentar (fotoliu extensibil sau pat pliant)
3 Studiouri ( max 4ad), aprox. 30 mp. - o camera mai mare cu pat dublu, paturile suplimentare sunt canapea extensibila si pat pliant.
2 Suite (max 4ad), aprox. 42mp. - un dormitor cu pat matrimonial si un living cu 2 canapele extensibile; baie spatioasa cu jacuzzi si dus.
Toate unitatile au incalzire centrala, cablu TV, radio, telefon, minibar (contra cost), Wi-Fi (gratuit), mocheta, baie cu dus, uscator de par si halat de baie. Cele mai multe unitati au balcon.
Camera potrivita pentru persoanele cu dizabilitati - 1.
Pensiune: Cazare cu mic dejun sau demipensiune.
Facilitati: Receptie, seif de inchiriat (contra cost), schimb valutar, room service, Wi-Fi (gratuit), restaurant, lobby bar, sala de internet, sala de jocuri si bar sportiv, sala de conferinte (capacitate pana la 80 locuri), depozit schi pentru echipament propriu (gratuit), medic de garda.
Copii: baby cot (la cerere, gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), sectiune pentru copii a piscinei, loc de joaca in aer liber pentru copii, babysitting (contra cost, la cerere).
Gratuit: transfer la statia de jos a teleschiului (aprox. la fiecare 1 ora), depozit pentru echipamentul propriu, piscina, fitness, sauna, Wi-Fi.
Contra cost: tenis de masa, biliard, minifotbal, masaj etc.
Animale de companie: Permis pana la 5 kg - la cerere si confirmare din partea hotelului, contra cost - 1,00 euro/zi.
Parcare: Parcare in aer liber (locuri limitate) - 15 BGN pe zi. Zona de parcare albastra in fata hotelului - 15 BGN pe zi. Loc de parcare gratuit la 300 de metri.
Hotelwebsite: www.evelinapalace.eu

Tariful include: mic dejun, folosirea gratuita a piscinei, fitness, sauna, Wi-Fi, transfer la statia de telegondola.

*Cina de Craciun (optional)
- 40,00 Euro adult / 30,00 Euro copil (4-13,99)
*Cina de Revelion inclusa in tarif (obligatoriu) - 100,00 Euro adult / 60,00 Euro copil (4-13,99)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.