Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

***
Hotelul de 3 stele Lotos este situat pe malul marii, langa portul de yachting din Balcic. Foarte aproape de ea se afla plaja centrala si centrul orasului vechi in care poti gasi o multime de obiective remarcabile.
Hotelul dispune de 63 de camere, dintre care 20 duble, 18 - camere triple, 20 - camere duble lux si 5 apartamente cu doua dormitoare separate. Toate camerele sunt frumoase si confortabile, cu balcoane mari, in principal cu vedere la mare. In camere exista un aer conditionat, un televizor, un telefon, un frigider si internet prin cablu.
Facilitati
Renovat 2021. Restaurant principal, lobby bar, bar de zi, sala de conferinte (40 locuri), seifuri (cu plata), room service, rent-a-car, schimb valutar, wireless in zonele publice, wi-fi in toate camerele (gratuit) ), aer conditionat in toate camerele si zonele publice.
Cazare
Total 62 unitati, 1 bloc principal
Dubla Standard: aprox 18 mp, (max 2+1). Doua paturi de o persoana si un pat pliant, 2 adulti cu 2 copii este posibil in numar limitat de camere.
Dubla Lux: aprox. 24 mp, (max 2+1). Doua paturi de o persoana si un pat pliant, 2 adulti cu 2 copii este posibil in numar limitat de camere.
Triple: aprox. 30 mp, (max 3). Trei paturi de o persoana. O baie si WC.
Apartamente: aprox. 55 mp,(max 2+2), dormitor si living separate prin usa.
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, telefon, aer conditionat, TV satelit, frigider, conexiune la internet, balcon cu vedere la mare. Masa si scaune pe balcon.
Copii baby cot, scaune inalte in restaurant, jocuri electronice (cu plata).
Sport si divertisment
Gratuit:
acces la internet.
Contra cost: masaj
Animalele de companie pana la 5 kg sunt acceptate gratuit si dupa confirmarea hotelului.
Parcare cu plata langa hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie