Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Kaliakra Mare (ex Hotel Dobrotitsa) este localizat pe plaja, aproape de zona centrala a complexului Albena. Situat in imediata apropiere a fasiei de plaja, hotelu lofera confort si facilitati care vor face concediul petrecut in Albena de neuitat, plina de emotii si momente placute. Abundenta posibilitatilor de distractie in preajma hotelului este o garantie ca veti pastra acest concediu in amintire.
Plaja: Nisipos, hotelul se afla chiar pe plaja, o zona separata cu acces privilegiat pentru oaspetii hotelului. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag. Fundul marii este plat cu acces lin.
Cazare: Hotelul ofera cazare cu 148 de camere luminoase, repartizate pe 4 etaje si deservite de 2 lifturi. Camerele sunt mobilate modern si dispun de o baie cu dus (dintre care 126 au fost complet renovate, iar celelalte 24 au fost imbunatatite), balcon, telefon, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, seif si aer conditionat. .
DBL 2+1: aprox18 mp. Camerele duble sunt mobilate modern cu un pat dublu 160/190 si o canapea (70/170). Camerele au Wi-Fi, internet prin cablu, radio sau sistem audio, minibar, aer conditionat individual, TV cu ecran plat. Baia este formata din dus si uscator de par. Toate balcoanele au scaune si o masa. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil.
Observatie: Nu sunt acceptate reclamatii cu privire la spatiul si confortul camerelor.
FAM 2+3 / 3+2 / 4+1: Dispune de 2 camere duble standard cu usa comunicanta. Camerele duble separate sunt dotate moderat cu un pat dublu 160/190 si o canapea (70/170), aer conditionat individual, Wi-Fi, radio si sistem audio, minibar, baie cu cabina de dus si par. -uscator. Balcoanele sunt cu 2 scaune si o masa. Capacitate maxima 4 adulti si 1 copil.
1-BR APP 2+1 / 2+2: aprox37 mp. Apartamentul este format din doua camere separate printr-o usa - un dormitor spatios, un living si doua bai. Dormitorul este mobilat cu un pat matrimonial 180/190. Livingul are o canapea extensibila (150/200), masa, minibar, aer conditionat individual, Wi-Fi, internet prin cablu, TV cu ecran plat, set de cafea si ceai, radio sau sistem audio. Baile sunt formate din dus si uscator de par. Balconul, comun ambelor camere, are masa si scaune. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti si 1 copil.
* Mini bar - gratuit
Patutul de copii este disponibil gratuit, la cerere.
Hotelul permite cazarea cu animale de companie de pana la 4 kg, cu certificat medical si pasaport la un cost suplimentar de 50 BGN/zi.
Nu exista conditii adecvate pentru persoanele cu dizabilitati.
Despre hotel: Receptie, lobby bar, restaurant cu terasa, bar la piscina, piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, o gradina frumoasa, parcare contra cost, Wi-Fi gratuit in hotel.
Serviciu SPA in afara hotelului contra cost: Oaspetii hotelului se pot bucura de trei centre SPA exclusive care ofera o mare varietate de servicii:
Centru spa in hotelul Dobrogea
Centru Spa in Calimera Ralitsa Superior
Centru de spa Elemente in Hotel & Spa Flaming Grand
Centru spa Senses in Maritim Paradise blue Hotel

ULTRA ALL INCLUSIVE IN HOTEL KALIAKRA MARE **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

Programul All Inclusive incepe cu masa intermediara in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Check in: dupa ora 14:00
Check out: inainte de ora 12:00
*Bautura de bun venit - vin spumant pentru adulti si suc natural pentru copii, produs de Albena.

Mancare si bautura:
Bufet principal RESTAURANT KALIAKRA MARE
- Restaurantul ofera un meniu variat de 7 zile, inclusiv preparate vegane, care este la cerere si mancaruri vegetariene, preparate sanatoase, preparate sanatoase pentru copii, produse de casa si showcooking.
Mic dejun: 07:30 - 10:00
Mic dejun tarziu: 10:00 - 11:00 /continental, frantuzesc sau sanatos/.
Pranz: 12:30 - 14:30 h
Gustari: 15:00 - 17:00 (in Snack Bar)
Cina: 18:30 - 21:30
Inghetata: In timpul meselor in restaurantul principal si in snack bar.
* Tineti cont ca unele dintre hoteluri ar putea schimba usor orele in functie de nationalitatile specifice cazate acolo, dar cu cel mult 30 de minute +/-
** Cine tematice - de 2 ori pe saptamana
*** Cina festiva (iulie si august) - 2 pe luna
**** Cina Barbeque - de 6 ori pe saptamana

Bauturi All Inclusive: Hotelul ofera oaspetilor sai cafea si ceai, bauturi racoritoare din mixul post, o selectie de bauturi produse in Albena precum sucuri, vin si raki, o selectie de vinuri la robinet, o selectie de bauturi alcoolice locale si importate. , bere draft.
* Toate bauturile imbuteliate si o selectie de bauturi spirtoase premium sunt contra cost. Unele bauturi alcoolice, cocktailuri si cafea importate sunt, de asemenea, la un cost suplimentar.
Baruri all inclusive:
Lobby Bar
: 10:00 - 01:00 pana in 30.06 si dupa 01.09 si 09:00 - 01:00 intre 01.07 si 31.08.
Sanck Bar:
Gustari: 15:00 - 17:00 (in Snack Bar)
Bar la piscina: 10:00 - 23:00 / 15.05.-10.09 /

DINE AROUND:
Pentru toti oaspetii, care au rezervat minim 7 nopti in statiunea Albena.
Programul este valabil pe tot sezonul estival.
Fiecare oaspete primeste 1 pranz gratuit si 1 cina gratuita pe meniu cu 3 feluri / salata sau aperitiv, fel principal si desert / intr-unul dintre restaurantele a la carte din Albena. In pachet este inclusa minerala (nu apa gazoasa). SAU 1 cina tip bufet la Kaliakra Beach, Gergana, Ralitsa Aqua si/sau Calimera Ralitsa Superior (01.07 - 31.08).
Oaspetii trebuie sa faca rezervarea la receptie, nu mai tarziu de ora 15:00 in ziua precedenta. In functie de disponibilitate.

Sport si divertisment - utilizare gratuita:

-Utilizarea gratuita a 1 umbrela si a 2 sezlonguri pe plaja, al 3-lea rand spate de mare, este inclusa in pret / in functie de disponibilitate /
-Zona speciala de plaja.
-Utilizarea gratuita a 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera la piscina, in functie de disponibilitate
-1 prosop de plaja de persoana pentru plaja sau piscina gratuit dupa furnizarea unui card de serviciu de prosoape la locatiile desemnate
-1 piscina exterioara
-Program de animatie comun si activitati sportive in Kaliakra Beach - animatie de 6 zile si seara pentru adulti si copii. Concerte si cinema pe scena de vara /iulie si august/
-Sports Around - fiecare oaspete, indiferent de locul in care sta in statiune, poate participa la orice activitate sportiva gratuit ca parte a programului de sport si divertisment din toata Albena - 16 activitati aerobice diferite in patru locatii diferite, 5 facilitati moderne de crossfit , mai mult de 15 terenuri pentru volei pe plaja, tenis pe plaja, fotbal pe plaja, petanque, bocce, tir cu arcul, tenis de masa, plimbare in natura si pista de jogging si multe altele
-WiFi gratuit
-BONUS SPECIAL: 1 Joc gratuit de tenis pe zi - utilizarea numai a terenului, fara echipament sau antrenor.
Intrare gratuita la piscina interioara incalzita cu minerale Dobrogea cu dimensiune semi-olimpica si piscina pentru copii - tot sezonul

Pentru copii - utilizare gratuita:
Piscina pentru copii
Mini club si loc de joaca - 6 zile pe saptamana, de la 10:00 la 12:00 si de la 15:30 la 17:30 pentru copiii de la 3 la 11 ani.
Mini disco - 6 zile pe saptamana, de la 20:00 - 20:30

Servicii contra cost :
Scoala de inot, jet ski, barca cu vasle, parasailing
Parcare
Scara rulanta
Unele dintre bauturile importate
Statie de incarcare pentru masini electrice
NU este inclus: randul 1 si 2 cu umbrele si sezlonguri /in functie de disponibilitate/ - contra cost

Parcare:
In primele 30 de minute puteti parasi statiunea fara sa platiti o taxa de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigura un singur permis - intrare si parcare 24 de ore, cu exceptia parcarii Lazur, care va este oferita gratuit. Taxele de parcare difera in functie de zona dupa cum urmeaza:
-Parcare Lazur - gratuita
-Statia de autobuz de parcare - 5 BGN
-Zona albastra - 10 BGN
-Zona verde - 20 BGN pana la 01.07 si dupa 01.09, 25 BGN/24h (iulie si august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteti plati in oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent in ce zona se afla hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plateste: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Inainte de a parasi parcarea, asigurati-va ca ati validat si platit biletul la receptia hotelului sau la Statia de Plata Automatizata.
In cazul in care parasiti statiunea cu masina, va trebui sa platiti din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteti merge la o plimbare pe jos de la parcarea statiei de autobuz pana la plaja centrala, ceea ce va va dura 10-12 minute; poti lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poti beneficia de una dintre cele doua linii de transport electric gratuit:
Linia albastra: pana la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club si plaja centrala.
Linie galbena: catre hotelurile Boryana, Nona, Elitsa si Mura si cea mai apropiata plaja a acestora.
Linie de transfer gratuita - de la Ralitsa Aquaclub si Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuita - de la Gergana la zona pietonala.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie