Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMPERIAL PALACE HOTEL


Descriere



Localizare

Localizat in partea nordica a statiunii Sunny Beach, Imperial Palace Hotel este situat direct pe plaja, la 3 km distanta de centrul resort-ului.

Facilitati hotel

Imperial Palace Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati, precum: receptie, camera pentru depozitarea bagajelor, birou schimb valutar, Wi-Fi gratuit in zonele publice, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscina, Irish bar, Mezzanine bar, snack bar, servicii de spalatorie, rent a car, serviciu incgiriere biciclete, magazine, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, loc de joaca pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, programe de animatie, aerobic, centru SPA, sporturi acvatice, salon de infrumusetare, parcare.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, Wi-Fi gratuit, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, televizor, mini bar, seif (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Recepție 24h

Locatie