Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMINGO BEACH


Descriere



Localizare

Hotelul Flamingo Beach este situat in Sunny Beach, la malul Marii Negre, distanta pana la plaja fiind de doar 50 m. Centrul statiunii se afla la 100 m.

Facilitati hotel

Renovat in anul 2022, hotelul Flamingo Beach pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 2 lifturi, receptie cu posibilitate de inchiriere seif (contra cost), rent a car, restaurant principal, bar la piscina (contra cost), lobby bar (contra cost), sala de jocuri, Wi-Fi gratuit in zona receptiei si in alte zone din hotel, spalatorie (contra cost), baby cot (gratuit, la cerere), loc de joaca pentru copii, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness in aer liber, sauna (contra cost), asistenta medicala (contra cost), parcare supravegheata (contra cost, in limita disponibilitatii). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Camerele au fie verere partiala la mare fie vedere la parc si dispun de balcon, aer condtionat, telefon, TV, mini bar, baie cu dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Asistenta medicala
Rent-a-car
Recepție 24h

Locatie