Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA NEVIS

   Sunny Beach

Descriere

Hotelul a aplicat la categoria oficiala 4. Produsul hotelier este recomandat ca 4*.
Aqua Nevis este un hotel de 4 stele, situat in Sunny beach, la 1500 m de plaja, la 800 m de centrul statiunii.
Plaja: cu nisip, la 1300 de metri, cu un serviciu de transfer gratuit. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Aquapark: Action Aquapark este primul parc acvatic din Bulgaria. De la infiintare, parcul nu a incetat sa se dezvolte, s-au adaugat atractii acvatice si tobogane, calitatea serviciilor si animatiei a crescut. Action Aquapark are peste 35 de atractii acvatice pentru adulti si copii.
Water navigator -- Singurul roller coaster - de doua ori pe apa si de doua ori pe apa.
Black hole- Toboganul de 150 m lungime si acoperit va va captiva cu efecte de lumina incredibile, tuneluri si viraje uimitoare.
Kamikadze - Abrupta si inaltime de 18 m, toboganul va va oferi o scufundare verticala incantatoare prin saniusul de apa pe o panta de 80 .
Niagara - Dinamica Niagara are un curent in cascada care te lumineaza si te lasa cu gratie pe curbele sale netede.
Free fall - cel mai rapid tobogan Cadere libera care te invita sa aluneci cu aproape 70 km/h. O senzatie de imponderabilitate combinata cu siguranta maxima.
Turbolence - Este o combinatie a unei gauri negre clasice care merge intr-o coborare extrema de mare viteza de pana la 52 km/h pe o panta de 40 de grade, urmata de o reascensiune, apoi o acceleratie suplimentara si un salt peste final. linia.
Water castle -- O atractie unica cu mai multe etaje pentru copii, cu tobogane usoare, gheizere, fantani, cascade, tuneluri taratoare si poduri de franghie.
Localizare: Hotelul Aqua Nevis se deschide in 2012 si este situat in zona linistita a statiunii Sunny Beach, pe o suprafata totala de 38.000 de metri patrati (7.000 de metri patrati hotel si 31.000 de metri patrati de parc acvatic). In apropierea hotelului se afla unele dintre cele mai populare repere ale statiunii - centrul comercial Royal Beach Mall si cazinoul Kuban. Centrul statiunii este la 800 de metri, iar aeroportul din Burgas - la 35 de kilometri.
Cazare: Hotelul Aqua Nevis cu cinci etaje dispune de patru lifturi si ofera cazare intr-un total de 222 de spatii. Desi hotelul este clasificat cu doua stele, toate serviciile si facilitatile corespund unei categorii de patru stele. Paturile suplimentare sunt standard cu matrice.
DBL 2+1: Aproximativ 24 - 26 de metri patrati. Camerele duble dispun de un pat dublu (200x200 cm.), un pat de o persoana (90x200 cm.), un mini frigider, un TV LCD cu canale prin satelit, acces la internet Wi-Fi, un telefon in baie si in camera, un aer conditionat individual, un seif individual contra plata suplimentara, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, o baie cu o cabina de dus, o toaleta, o oglinda si un uscator de par si un balcon, care dezvaluie o vedere la piscina. Capacitatea maxima este de 3 adulti.
FAM 2+2: Aproximativ 32 - 34 mp. Camerele family dispun de un pat dublu (200x200 cm.) intr-una dintre camere, doua paturi de o persoana (90x180 cm.) in cealalta camera. Camerele sunt separate printr-o usa glisanta. Toate camerele au minifrigider, TV LCD cu canale prin satelit, acces la internet Wi-Fi, telefon in baie si in camera, aer conditionat individual, cutie de valori individuala contra plata suplimentara, ceai si cafea. facilitati, o baie cu o cabina de dus, o toaleta, o oglinda si un uscator de par si un balcon, care dezvaluie o vedere la parcul acvatic. Cele doua camere sunt separate printr-o usa glisanta. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
* Este permisa gazduirea unui copil peste capacitatea maxima a camerei.
Patutul de copii este disponibil gratuit, la cerere prealabila.
Hotelul si infrastructura adiacenta nu sunt accesibile persoanelor cu dizabilitati.
Animalele de companie nu se accepta.
Despre hotel: De asemenea, la dispozitia oaspetilor exista un restaurant principal cu aer conditionat, cu o capacitate de 450 de locuri interioare si 100 de locuri in aer liber cu bufet pentru copii, posturi de show-cooking si preparate din bucataria internationala si cu program de lucru pentru micul dejun de la 08.00 pana la 11.00, pentru pranz de la 12.30 pana la 14.30 si pentru cina de la 18.00 pana la 21.00, un snack bar cu o capacitate de 20 de locuri in aer liber si program de lucru de la 10.00 pana la 18.00, un lobby bar cu program de lucru de la 10.00 pana la 00.00 si un bar sportiv. cu program de lucru de la 16.00 pana la 00.00. Alte servicii sportive si de divertisment sunt gratuite, minifotbal si volei pe teren, fitness si biliard si jocuri arcade si minigolf contra plata suplimentara. Exista si o piscina in aer liber cu sectiune integrata pentru copii si program de lucru de la 10.00 pana la 18.00 in perioada 17.05.2021 - 30.09.2020. Hotelul ofera, de asemenea, acces gratuit la internet Wi-Fi, schimb valutar, spalatorie si calcatorie contra cost, prosoape gratuite pentru piscina si plaja, un medic de garda, parcare si program de animatie, inclusiv spectacole de seara, apa. gimnastica si polo pe apa.2 La 200 de metri se afla o banca, iar la 600 de metri - o farmacie. Pentru cei mai tineri oaspeti exista un loc de joaca in aer liber.
Sport si SPA: Centrul SPA al Hotelului Aqua Nevis este dotat cu un salon de infrumusetare, cabinete de masaj si fitness gratuit, sauna, baie de aburi si zona de relaxare si ofera ingrijire a fetei si a corpului.
Parcare: nepazita, in aer liber, in functie de disponibilitate, taxa 15 BGN pe zi. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ALL INCLUSIVE:

*All inclusive incepe cu pranzul si se termina cu micul dejun
Check-in-ul se face dupa ora 14:00 si
Check-out-ul inainte de ora 12:00

Mancare si bauturi:

Mic dejun (cald si rece) la bufet in restaurantul principal - 08.00 - 10.00
Mic dejun tarziu (rece) la bufet in restaurantul principal - 10.00 - 11.00
Pranz tip bufet in restaurantul principal - 12.30 - 14.30
Inghetata in restaurantul principal in timpul pranzului
Gustare si pizza la snack bar 12:00-17:00
Ceai, cafea si dulciuri la bufet la barul din hol - 16.00 - 17.00
Cina tip bufet in restaurantul principal - 18.00 - 21.00
Cine tematice
Inghetata in restaurantul principal in timpul cinei
Bauturi alcoolice si nealcoolice locale (vin, bere, bauturi spirtoase, cocktailuri, bauturi nealcoolice, apa minerala, ceai, cafea), servite la pahar la Lobby Bar intre orele 10.00 si 23.00, la Snack Bar de la 10.00 pana la 18.00, la barul de sport de la 16.00 pana la 00.00 si in restaurantul principal in timpul meselor
Umplere zilnica cu facilitati pentru prepararea de ceai si cafea
Bufet separat pentru copii. Exista salate si legume proaspete, preparate din carne, legume, piureuri de legume, orez si paste, precum si deserturi. Pe bufetul principal se afla o vitrina cu piureuri pentru bebelusi, gama completa, care include piureuri de fructe, legume si carne de diferite tipuri.
In meniul bufet, exista optiuni zilnice fara gluten, vegetariene si vegane. Exista, de asemenea, o sectiune sanatoasa separata cu cereale sanatoase, carne cu continut scazut de calorii, lactate cu continut scazut de grasimi, lapte alternativ cu nuci si salate sanatoase. Cina a la carte (1 per sejur de 7 nopti) pentru sosiri 10.06 - 15.09

Restaurant a la carte Aquapark (sejur minim 7 nopti; este necesara rezervare); Vizita cu taxa suplimentara - 25 EUR per adult (peste 11 ani; 14 EUR per copil (2-11 ani)

Sport si divertisment gratuit:

Piscina in aer liber
Sauna
Baie de aburi
Fitness
Tenis de masa
Mini fotbal
Darts
6/7 zile pe saptamana - Animatie de interior si exterior
Animatie sportiva pentru tineri si adulti
Spectacole de seara pe scena principala
Transfer la plaja si la centrul statiunii
Acces la internet Wi-Fi in camere si in zonele comune ale hotelului
Prosoape pentru piscina si pentru plaja
Umbrele si sezlonguri langa piscina si la aqua park
Sala de joaca pentru copii cu conceptul propriu al hotelului, sesiuni supravegheate de 3 * 45 de minute pe zi, control acces si raport de prezenta, reglementari si standarde BG, limba BG si EN vorbita de personal, prezenta parintilor in timpul sesiunilor - optional
Acces nelimitat la Aqua Park Action - Unul dintre cele mai mari avantaje ale Hotelului Aqua Nevis este parcul acvatic Action, dotat cu 12 tobogane cu apa, 3 piscine si doua zone pentru copii; evenimente regulate in Aquapark in iulie si august

Pentru copii:

6/7 zile pe saptamana - Activitati in aer liber pentru copii de diferite varste
Camera de joaca pentru copii cu conceptul propriu al hotelului
Sectia pentru copii in piscina
Loc de joaca pentru copii de la 3 la 12 ani. (langa scena principala)
Mini discoteca

Servicii suplimentare contra cost:

Masaje
Terapii pentru fata si corp
Coafeza
Manichiura si pedichiura
Seif individual in camere
Check-out tarziu
Spalatorie, calcat
Sala de jocuri
Biliard
Apeluri telefonice din afara
SPA si proceduri de infrumusetare
Sterilizatoare pentru copii
Bauturi alcoolice de import, sucuri proaspete
Minigolf
Schimb valutar
Aquapark baruri si restaurante
Cina a-la-carte - 25 EUR per adult; 14 EUR per copil (2-11 ani)

*Informatii suplimentare:
Alimentele si bauturile, incluse in programul All Inclusive, sunt disponibile numai in hotel, si nu in parcul acvatic.
Bauturile alcoolice nu sunt servite in timpul micului dejun si persoanelor cu varsta sub 18 ani.
Importul de alimente si bauturi in camerele hotelului nu este permis, cu exceptia acordului scris al hotelului.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica serviciile enumerate si orele de exploatare a acestora.
Prosoapele pentru plaja si piscina sunt disponibile la receptia SPA intre orele 09.00 si 12.00 (preluare) si 16.00 - 19.00 (retur), contra unui card, care se obtine de la receptie la check-in. Un card este pentru un prosop. In cazul pierderii unui card sau a unui prosop, penalizarea este de 20 BGN. Exista acces limitat pentru copiii pana la 16 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.