Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Kaliakra Beach este bijuteria de patru stele de pe plaja din Albena. Este situat chiar pe malul marii, printre dealuri pitoresti si o plaja intinsa. Terasele de sticla dezvaluie o priveliste panoramica uimitoare catre Capul Kaliakra si plaja Albena
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag. Fundul marii este plat cu acces lin.
Aquapark: Rasfatati-va cu divertismentul acvatic si cu emotii puternice in Aquamania Aqua Park. Aceasta minune de apa, situata pe o suprafata egala cu 5 terenuri de fotbal, are atractii unice pentru toate varstele. Exista o mare selectie de atractii acvatice, cum ar fi Pro Racer, Tornado, Lazy River, Crazy River, Space Racer, Free Fall, Fountains si altele. (intr-un sejur minim de 7 nopti).
Cazare: Hotelul Kaliakra cu zece etaje este deservit de sase lifturi - cinci interioare si unul panoramic. Toate camerele si apartamentele hotelului au balcon, TV prin cablu, aer conditionat, seif si minibar gratuit. Baile private au cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
DBL 2+1 / 2+2 STANDARD: Aprox 22 mp. Camerele duble standard sunt dotate cu un pat dublu (140/200), un pat de o persoana (100/200) si o canapea neextensibila si dispun de un set pentru ceai, cafea si cacao pentru copii, seif, aer. balsam, Wi-Fi, minibar, o baie cu dus si uscator de par si un balcon cu doua scaune si o masa. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii.
DBL 2+1 / 2+2 SUPERIOR: Aprox 40 mp. Camerele duble superioare sunt dotate cu doua paturi de o persoana (100/200) si o canapea dubla extensibila sau cu un pat dublu (140/200), un pat de o persoana (100/200) si o canapea neextensibila si dispun de un set. pentru ceai, cafea si cacao pentru copii, seif, aer conditionat, acces la internet Wi-Fi, minibar, o baie cu cabina de dus si uscator de par si un balcon cu doua scaune si o masa. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii.
*Pentru cazarea a 2 adulti cu 2 copii sau a 3 adulti cu 1 copil in camera dubla nu se accepta reclamatii cu privire la confortul si spatiul camerei!
2-BR APP 4+1: Aprox 72 mp. Apartamentul este format dintr-un dormitor cu doua paturi de o persoana (100/200), un living (ambele camere sunt impartite cu o usa) cu doua paturi de o persoana (100/200) si o canapea luxoasa din piele, o baie cu cabina de dus si o cada si doua balcoane. In plus, apartamentele dispun de un set de ceai, cafea si cacao pentru copii, o cutie de valori, aer conditionat, acces la internet Wi-Fi si un minibar (reumplere gratuita o singura data la sosire). Capacitatea maxima este de 4 adulti si 1 copil.
In toate camerele - Minibar - reincarcare gratuita in prima zi
Patutul de copii este disponibil gratuit, la cerere prealabila.
Cazarea cu animale de companie de pana la 4 kilograme, cu certificat medical si pasaport contra este permisa plata suplimentara de 50 BGN pe zi.
Nu exista conditii adecvate pentru persoanele cu dizabilitati.
Despre hotel: O receptie 24 de ore, informatii, apeluri de trezire, apelarea unui taxi, servicii postale, un birou de schimb, o biblioteca pe plaja, animatie, un seif, o piscina in aer liber, piscina pentru copii, un restaurant principal cu o terasa, un lobby bar, un bar la piscina, un lounge bar, reincarcare zilnica cu ceai si cafea in incinta de cazare, un minibar.
Acces gratuit la internet Wi-Fi in zonele comune ale hotelului, cum ar fi receptia, lobby bar si langa piscina.
Serviciu SPA in afara hotelului contra cost: Oaspetii hotelului se pot bucura de trei centre SPA exclusive care ofera o mare varietate de servicii:
Centru spa in hotelul Dobrogea
Centru Spa in Calimera Ralitsa Superior
Centru de spa Elemente in Hotel & Spa Flaming Grand
Centru spa Senses in Maritim Paradise blue Hotel

ULTRA ALL INCLUSIVE LA HOTEL KALIAKRA **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

Programul Ultra All Inclusive incepe cu masa intermediara la data sosirii si se termina cu pranzul la data plecarii.
Check-in: dupa ora 14:00
Check-out: inainte de ora 12:00
* La check-in, fiecare oaspete primeste o bautura de bun venit: vin spumant pentru adulti, suc natural pentru copii (produs de Albena).

Mancare si bauturi:
Restaurantul principal KALIAKRA
- Restaurantul ofera un meniu variat de 7 zile. De asemenea, mese vegane si vegetariene, Mancaruri sanatoase, Meniuri sanatoase pentru copii, Produse de casa, Showcooking:
Mic dejun: 07:30 - 10:00 (cu bauturi calde si sucuri) - un mic dejun continental bogat cu o varietate de cornuri frantuzesti, clatite, vafe, miere bulgareasca si gem bulgaresc, branza, carnati caldi si reci. O varietate bogata de cafea, cappuccino, ceai, sucuri din fructele gradinilor Albena.
Mic dejun tarziu: 10:00 - 11:00 in snack bar
Pranz tip bufet: 12:00 - 14:30 - pranz tip bufet. O bucatarie internationala, a inclus o varietate de salate proaspete, supe, peste proaspat, paste, preparate, preparate in fata clientilor, un bufet vegetarian, o varietate de deserturi, fructe de productie proprie din gradinile de fructe Albena, inghetata.
Gustare: 15:00 - 17:00 / fast food si inghetata/ in snack bar
Cina tip bufet 18:30 - 21:30 - la bufet. O calatorie in jurul lumii cu bucataria. Combinatie de bucataria europeana si din intreaga lume cu un bar de salate variat, peste si carne gatite, de asemenea, mese vegetariene si dietetice, deserturi delicioase, fructe proaspete - fructe proprii, produse in gradinile Albena.
Inghetata este disponibila in timpul meselor in restaurantul principal si la snack bar.
Observatie: Este strict interzis sa fie luate mancare de la restaurant in timpul meselor. In cazul in care o astfel de mancare este luata, aceeasi va fi taxata la fata locului.
*Restaurantele isi rezerva dreptul de a modifica orele de masa cu cel mult +/- 30 de minute
** Cina BBQ - de 6 ori pe saptamana
*** Cine tematice - de 2 ori pe saptamana
**** Cina festiva (iulie si august) - 2 pe luna

Bauturi Ultra All Inclusive
- Bauturile oferite in timpul sejurului sunt cafea si ceai, Bauturi racoritoare din post mix, Selectie de bauturi produse in Albena, cum ar fi suc, vin, brandy. Selectie de vinuri la robinet, Selectie de bauturi alcoolice locale si de import, Bere la halba.
* Toate bauturile imbuteliate si o selectie de bauturi alcoolice premium sunt disponibile la un cost suplimentar.
**Doar clientii de 18 ani. si mai sus pot comanda bauturi alcoolice.
***In cazul in care clientul a consumat in mod evident multe bauturi alcoolice, personalul are dreptul sa refuze serviciul de bauturi alcoolice acestui client.
Baruri:
Lobby Bar
- 10:00 - 01:00 pana in 30.06 si dupa 01.09 si 09:00 - 01:00 intre 01.07 si 31.08.
Lounge Bar - 10:00 - 23:00 / 01.06 - 10.09 /
Bar la piscina - 10:00 - 23:00, /15.05 - 15.09/
*Toate whisky-urile de malt vechi de 12 ani, coniacurile si romurile invechite, anumite lichioruri si cocktailuri cu ele, produsele ambalate, anumite bauturi imbuteliate sunt la un cost suplimentar.

DINE AROUND:
Pentru toti oaspetii, care au rezervat minim 7 nopti in statiunea Albena.
Programul este valabil pe tot sezonul estival.
Fiecare oaspete primeste 1 pranz gratuit si 1 cina gratuita pe meniu cu 3 feluri / salata sau aperitiv, fel principal si desert / intr-unul dintre restaurantele a la carte din Albena. In pachet este inclusa minerala (nu apa gazoasa). SAU 1 cina tip bufet la Kaliakra Mare, Gergana, Ralitsa Aqua si/sau Calimera Ralitsa Superior (01.07 - 31.08).
Oaspetii trebuie sa faca rezervarea la receptie, nu mai tarziu de ora 15:00 in ziua precedenta. In functie de disponibilitate.

Sport si divertisment - utilizare gratuita:
-1 umbrela, 2 sezlonguri per camera pe plaja (de la a treia linie de sus si in functie de disponibilitate)
-O piscina in aer liber pentru adulti si o piscina pentru copii cu tobogan de apa - pazita intre orele 08:30 si 18:00. Umbrele si sezlonguri gratuite - in functie de disponibilitate.
-Plaja - exista un sector separat pentru clientii hotelului Kaliakra. Pazit intre orele 08:15 si 18:00.
Va rugam sa urmati instructiunile ofiterului de securitate a plajei de semnalizare a steagului.
-1 prosop de plaja de persoana pentru plaja sau piscina gratuit dupa furnizarea unui card de serviciu de prosoape la locatiile desemnate
-Program de animatie de prima clasa si activitati sportive. Animatie de 6 zile si seara pentru adulti si copii. -Concerte si cinema pe scena de vara /iulie si august/.
-Aquapark: O vizita pe tot parcursul zilei la aquapark AquaMania per camera cu un sejur minim de 7 nopti - 15.06 - 15.09 (mancarurile si bauturile in parcul acvatic sunt disponibile contra unei plati suplimentare)
-Tenis de masa, sah, darts, table
-Acces la internet Wi-Fi in zonele comune ale hotelului
-Sports Around - fiecare oaspete, indiferent de locul in care sta in statiune, poate participa la orice activitate sportiva gratuit ca parte a programului de sport si divertisment din toata Albena - 16 activitati aerobice diferite in patru locatii diferite, 5 facilitati moderne de crossfit , mai mult de 15 terenuri pentru volei pe plaja, tenis pe plaja, fotbal pe plaja, petanque, bocce, tir cu arcul, tenis de masa,
plimbare in natura si pista de jogging si multe altele. Puteti gasi informatii si program la receptia fiecarui hotel.
-BONUS SPECIAL: Intrare gratuita la piscina interioara incalzita cu minerale Dobrogea cu dimensiune semi-olimpica si piscina pentru copii, pe tot parcursul sezonului.

Pentru copii - folosire gratuita:

Piscina pentru copii cu tobogan
Loc de joaca pentru copii
Animatie pentru copii - 6 zile pe saptamana - Mini Club
Mini disco - 6 zile pe saptamana, de la 20:00 - 20:30
Scaune pentru copii la restaurant

Servicii cu plata suplimentara:

Minibar - cost suplimentar, daca este umplut
Centrul de tenis Albena -22 terenuri de tenis de samota, care indeplinesc cele mai inalte standarde ITF
Scoala de inot pentru copii si adulti
Centru de scufundari
Scoala de fotbal
Calarie, Yoga
RENT-A CAR Albena
Check-out tarziu si check-in devreme ori de cate ori este posibil
Apeluri telefonice.
Spalatorie si calcatorie, sporturi nautice, jacuzzi, coafor
Biciclete de inchiriat
Biliard si jocuri electronice
Animale de companie
Scara rulanta este platita
Statie de incarcare pentru masini electrice
* NU este inclus: randul 1 si 2 cu umbrele si sezlonguri /in functie de disponibilitate/ - contra cost.

Parcare:
In primele 30 de minute puteti parasi statiunea fara sa platiti o taxa de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigura un singur permis - intrare si parcare 24 de ore, cu exceptia parcarii Lazur, care va este oferita gratuit. Taxele de parcare difera in functie de zona dupa cum urmeaza:
-Parcare Lazur - gratuita
-Statia de autobuz de parcare - 5 BGN
-Zona albastra - 10 BGN
-Zona verde - 20 BGN pana la 01.07 si dupa 01.09, 25 BGN/24h (iulie si august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteti plati in oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent in ce zona se afla hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plateste: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Inainte de a parasi parcarea, asigurati-va ca ati validat si platit biletul la receptia hotelului sau la Statia de Plata Automatizata.
In cazul in care parasiti statiunea cu masina, va trebui sa platiti din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteti merge la o plimbare pe jos de la parcarea statiei de autobuz pana la plaja centrala, ceea ce va va dura 10-12 minute; poti lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poti beneficia de una dintre cele doua linii de transport electric gratuit:
Linia albastra: pana la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club si plaja centrala.
Linie galbena: catre hotelurile Boryana, Nona, Elitsa si Mura si cea mai apropiata plaja a acestora.
Linie de transfer gratuita - de la Ralitsa Aquaclub si Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuita - de la Gergana la zona pietonala.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie