Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GERGANA

Descriere

Hotel Gergana este situat chiar pe plaja inconjurat de rezervatia naturala Baltata, cunoscuta pentru padurile ei de longoz, cu vegetatie de tip tropical, populate cu specii rare de pasari. Hotelul a fost complet renovat in 2008.
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag. Fundul marii este plat cu acces lin.
Cazare: Hotelul Gergana cu 10 etaje este renovat in 2008, dispune de 4 lifturi si ofera cazare in camere duble, in apartamente si in apartamente.
DBL 2+1 PARK VIEW: Aprox 15 mp. Camerele duble standard sunt confortabile si mobilate confortabil si dispun de paturi twin standard confortabile, o canapea extensibila si draperii groase care va vor garanta posibilitatea de a va odihni binemeritata in orice moment al zilei., acces la internet Wi-Fi, un telefon, un birou cu scaun, draperii grele, un minibar, un set pentru cafea si ceai, o baie cu cabina de dus, toaleta, uscator de par si oglinda si un balcon cu masa si scaune, care dezvaluie privelisti spre rezerva Baltata. Pardoseala este covor. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil.
*Pentru cazarea a 3 adulti nu se accepta reclamatii cu privire la confortul si spatiul camerei!
DBL 2+1 / 2+2 SEA VIEW: Aprox 18 mp. Camerele duble standard cu vedere la mare sunt confortabile si mobilate confortabil si dispun de doua paturi de o persoana si o canapea extensibila in majoritatea dintre ele, acces la internet Wi-Fi, telefon, birou cu scaun, perdele grele, minibar, un set pentru cafea si ceai, o baie cu dus, uscator de par si oglinda si un balcon cu masa si scaune. Pardoseala este covor. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti.
*Pentru cazarea a 2 adulti cu 2 copii sau a 3 adulti cu 1 copil in camera dubla nu se accepta reclamatii cu privire la confortul si spatiul camerei!
DBL 2+1 / 2+2 RIVERSIDE: Aprox 18 mp. Camerele duble pe malul raului sunt confortabile si mobilate confortabil si dispun de doua paturi separate standard alaturate sau un pat supraetajat, o canapea extensibila, o baie cu cabina de dus si un balcon cu masa si scaune. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti.
FAM 2+3 SEA / 3+2 / 4+1 SEA VIEW: Consta din 2 camere duble standard la mare conectate printr-o usa interconectata. Potrivit pentru familii cu copii.
RIVERSIDE SUITE 2+2: Aprox 40 mp. Suitele riverside sunt construite in 2017 si dispun de un living cu pat dublu, o locatie separata, conceputa ca o camera pentru copii cu 2 paturi de o persoana (camera este separata prin usa de cealalta camera), un televizor, un mini bar, aer conditionat, set pentru cafea si ceai, aparat de cafea, telefon, birou cu scaun, acces la internet Wi-Fi, fier de calcat, masa de calcat, seif, baie moderna cu un dus, uscator de par, oglinda, papuci, halate de baie pufoase si produse cosmetice de lux si un balcon spatios cu masa si scaune. Capacitatea maxima este de 3 adulti cu 1 copil.
SUITE 2+2 DELUXE SEA VIEW: Aprox 50 mp. Apartamentele cu vedere la mare sunt construite in 2017 si dispun de un living cu un pat dublu si o cada, o locatie separata, conceputa ca o camera pentru copii cu 2 paturi de o persoana, separata prin usa de cealalta camera, un televizor. , un minibar, aer conditionat, un set pentru cafea si ceai, un aparat de cafea, un telefon, acces la internet Wi-Fi, un fier de calcat, o masa de calcat, un seif, o cada moderna cu dus, un par - uscator, oglinda, papuci, halate de baie pufoase si produse cosmetice de lux si un balcon spatios cu masa si scaune. Capacitatea maxima este de 3 adulti cu 1 copil.
2-BR APP 4+1: Aprox 60 de mP. Apartamentele cu doua dormitoare constau din doua dormitoare spatioase, un living (conectat prin usi interconectate) cu o chicineta, o masa si mobilier modern, doua bai moderne cu dus, cada, uscator de par, oglinda, papuci si halate de baie pufoase si trei balcoane si dispun de un fier de calcat, o masa de calcat, un televizor cu canale prin cablu, acces la internet Wi-Fi, un minibar, un set pentru cafea si ceai, o cutie de valori, un birou cu scaun si un telefon. Capacitatea maxima este de 4 adulti cu 1 copil.
*In toate camerele - minibarul se reumple zilnic, o data pe zi!
Patutul de copii este disponibil gratuit, la cerere prealabila.
Cazarea cu animale de companie de pana la 4 kilograme, cu certificat medical si pasaport contra este permisa plata suplimentara de 50 BGN pe zi.
Hotelul dispune de 1 camera potrivita pentru persoane cu dizabilitati - vedere la mare si este conform cerintelor de acces cu roata in camera si in baie.
Despre hotel: Un restaurant principal, un lobby bar, un cafe bar, un bar la piscina, o receptie 24/7, un birou de schimb, livrarea mesajelor la sediul de cazare, apeluri de trezire, apelarea unui taxi, plata la cazare contul premisei, completare zilnica cu cafea si ceai in incinta de cazare, TV cu canale prin cablu, o piscina in aer liber cu umbrele si sezlonguri, prosoape de plaja contra cost, animatie, zona pentru copii, seif contra plata. Acces gratuit la internet Wi-Fi in zonele comune ale hotelului, cum ar fi receptia, lobby bar si langa piscina.
Serviciu SPA in afara hotelului contra cost: Oaspetii hotelului se pot bucura de trei centre SPA exclusive care ofera o mare varietate de servicii:
Centru spa in hotelul Dobrogea
Centru Spa in Calimera Ralitsa Superior
Centru de spa Elemente in Hotel & Spa Flaming Grand
Centru spa Senses in Maritim Paradise blue Hotel

ULTRA ALL INCLUSIVE LA HOTEL GERGANA **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:

* Programul Ultra All Inclusive incepe cu masa intermediara la data sosirii si se termina cu pranzul la data plecarii:
Bautura de bun venit gratuita - la sosire vin spumant pentru adulti si suc natural pentru copii (produs de Albena)
Check-in: dupa ora 14:00
Check-out: inainte de ora 12:00

Mancare si bauturi:
RESTAURANT principal GERGANA
- Meniu variat de 7 zile, Mancaruri vegane si vegetariene, Mancaruri sanatoase, Mancaruri sanatoase pentru copii, Produse de casa si SHO W cooking.
Mic dejun in restaurantul principal Gergana - 07:30 - 10:00 h
Mic dejun tarziu - 10:00 - 11:00 - /continental, frantuzesc sau sanatos/
Pranz in restaurantul principal Gergana - 12:30 - 14:30 h
Gustari: 15:00 - 17:00 in Snack Bar
Cina in restaurantul principal Gergana - 18:00 - 21:00 h
Gustare tarzie - 23:30 - 00:30 - cutie sanatoasa
Inghetata la snack bar si in timpul meselor in restaurantul principal si snack bar.
*Cine tematice - bulgara, mediteraneana, italiana, asiatica - de 2 ori pe saptamana
**Cina de gala (iulie si august) - 2 pe luna
***Cine Barbeque - de 6 ori pe saptamana
****Restaurantele isi rezerva dreptul de a modifica orele de masa cu cel mult +/- 30 de minute
Snack bar:
Gustari: 15:00 - 17:00 in Snack Bar

Bauturi Ultra All Inclusive - O mare varietate de bauturi, cum ar fi - cafea si ceai, bauturi racoritoare din amestecul post. Selectie de bauturi produse in Albena, cum ar fi suc, vin si tuica), selectie de vinuri la robinet, selectie de bauturi alcoolice locale si de import, bere la halba.
* Toate bauturile imbuteliate si o selectie de bauturi spirtoase premium sunt contra cost.
Baruri Ultra All Inclusive:
Lobby bar
- 10:00 - 01:00 h. pana la 30.06 si dupa 01.09 / 09:00 - 01:00 de la 01.07 pana la 31.08.
Bar la piscina - 10:00 - 23:00 /15.05 - 10.09/

DINE AROUND:
Pentru toti oaspetii, care au rezervat minim 7 nopti in statiunea Albena. Programul este valabil pe tot sezonul estival.
Fiecare oaspete primeste 1 pranz gratuit si 1 cina gratuita meniu cu 3 feluri /salata sau aperitiv, fel principal si desert/ intr-unul dintre restaurantele a la carte din Albena. SAU 1 cina tip bufet la Hotel Kaliakra Mare, Kaliakra Beach, Ralitsa Aqua si/sau Calimera Ralitsa Superior (01.07.-31.08.)
In pachet este inclusa minerala (nu apa gazoasa).
Oaspetii trebuie sa faca rezervarea la receptie, nu mai tarziu de ora 15:00 in ziua precedenta.

Sport si divertisment - utilizare gratuita:

-1 umbrela si 2 sezlonguri per camera pe plaja Gergana (de la linia a 3-a si sus si in functie de disponibilitate)
-Umbrele si sezlonguri in jurul piscinei / in functie de disponibilitate /
-1 piscina exterioara
-Program de animatie de prima clasa si activitati sportive. Animatie de 6 zile si seara pentru adulti si copii, concerte si cinema pe scena de vara /iulie si august/
-Acces la internet Wi-Fi in locurile comune ale hotelului
-1 prosop de plaja de persoana pentru plaja sau pentru piscina este oferit gratuit dupa furnizarea unui card de prosop la locurile desemnate.
-Sports Around - fiecare oaspete, indiferent de locul in care sta in statiune, poate participa la orice activitate sportiva gratuit ca parte a programului de sport si divertisment din toata Albena - 16 activitati aerobice diferite in patru locatii diferite, 5 facilitati moderne de crossfit , mai mult de 15 terenuri pentru volei pe plaja, tenis pe plaja, fotbal pe plaja, petanque, bocce, tir cu arcul, tenis de masa, plimbare in natura si pista de jogging si multe altele.
-BONUS SPECIAL: 1 Joc gratuit pe terenul de tenis pe zi - numai utilizarea terenului, fara echipament sau antrenor.
-Bicicleta - 1 bicicleta de persoana pentru pana la 2 ore pe zi (o data pe sejur).

Pentru copii - folosire gratuita:
Piscina pentru copii
Loc de joaca pentru copii
Animatie pentru copii in timpul zilei si seara - de 6 ori pe saptamana / Mini Club /
Mini disco - de 6 ori pe saptamana

Servicii suplimentare contra cost:

Sporturi acvatice
Scara rulanta
Scoala de inot, jet sky, barca cu vasle, parasailing - platit
Statie de incarcare pentru masini electrice
** NU este inclus in zona de plaja: randul 1 si 2 cu umbrele si sezlonguri /in functie de disponibilitate/

Parcare:
In primele 30 de minute puteti parasi statiunea fara sa platiti o taxa de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigura un singur permis - intrare si parcare 24 de ore, cu exceptia parcarii Lazur, care va este oferita gratuit. Taxele de parcare difera in functie de zona dupa cum urmeaza:
-Parcare Lazur - gratuita
-Statia de autobuz de parcare - 5 BGN
-Zona albastra - 10 BGN
-Zona verde - 20 BGN pana la 01.07 si dupa 01.09, 25 BGN/24h (iulie si august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteti plati in oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent in ce zona se afla hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plateste: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Inainte de a parasi parcarea, asigurati-va ca ati validat si platit biletul la receptia hotelului sau la Statia de Plata Automatizata.
In cazul in care parasiti statiunea cu masina, va trebui sa platiti din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteti merge la o plimbare pe jos de la parcarea statiei de autobuz pana la plaja centrala, ceea ce va va dura 10-12 minute; poti lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poti beneficia de una dintre cele doua linii de transport electric gratuit:
Linia albastra: pana la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club si plaja centrala.
Linie galbena: catre hotelurile Boryana, Nona, Elitsa si Mura si cea mai apropiata plaja a acestora.
Linie de transfer gratuita - de la Ralitsa Aquaclub si Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuita - de la Gergana la zona pietonala.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii..

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.