Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLAMINGO HOTEL ALBENA

Descriere

Hotelul Flamingo se afla la 150 m distanta de plaja si in imediatat apropierii de promenada comerciala din Albena.
Plaja: 150m de hotel. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag. Fundul marii este plat cu acces lin.
Cazare: Hotelul dispune de 264 de camere, garsoniere si apartamente. Exista 1 lift. Hotelul ofera camere confortabile si va garanteaza o vacanta la mare plina de emotii placute. Camerele de hotel au fost renovate in 2023 si tot mobilierul a fost inlocuit.
DBL 2+1 / 2+2: aprox 21 mp cu vedere spre parc. Camerele duble sunt dotate cu un pat matrimonial 160/200 si o canapea extensibila sau un pat dublu 140/200 si un pat supraetajat, se poate pune patut, aer conditionat individual, minibar si cablu TV, telefon, seif in camera, birou cu scaun, baile au dus, uscator de par. Pardoseala este gresie. Camerele au o terasa cu masa si scaune. Cazare maxim 2 adulti si 2 copii.
*Pentru cazarea 3 adulti + 1 copil in camera dubla nu se accepta reclamatii privind confortul si spatiul camerei.
MAISONETTE 4+1: aprox 94 mp cu vedere spre parc. Are doua dormitoare si un living separat, doua bai. Un dormitor are un pat dublu dimensiunea 200/200, al doilea dormitor are un pat dublu dimensiunea 140/200 si un pat de o persoana dimensiunea 100/200. Livingul este mobilat cu canapele, chicineta, zona de luat masa. Casetele au telefon, minibar, cablu TV, birou cu scaun, seif. Baia are cada si dus, uscator de par si toaleta separata. Chicineta este dotata cu doua plite, o chiuveta, un frigider, un cuptor cu microunde, un ceainic pentru incalzirea apei, ustensile. Terasele spatioase au masa si scaune. Capacitate maxima de cazare - 4 adulti si 1 copil.
Un patut este disponibil gratuit la cerere prealabila
Hotelul accepta animale de companie cu greutatea de pana la 4 kg cu certificat medical si pasaport la o taxa suplimentara de 50 BGN pe zi
Hotelul nu ofera camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati
Despre hotel: Piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant principal cu terasa, lobby bar, snack bar. Wi-Fi gratuit in zonele publice ale hotelului (receptie, lobby bar si in jurul piscinei).
Centru SPA: Contra cost - SPA ELEMENTS - in Hotel Flamingo Grand, - ofera ritualuri spa si hidroterapie cu apa minerala termala din izvoarele minerale proprii Albena, tratamente cu abordare holistica: masaje, tratamente corporale integrale, ritualuri ayurvedice, baie de flori, Averse Vichy.

BB la hotel FLAMINGO **** pentru sezonul de vara 2024 INCLUDE:
(mic dejun)


Check-in: dupa ora 14:00
Check-out: pana la ora 12:00

Restaurant principal Atrium de la Flamingo Grand Hotel - Restaurantul ofera un meniu variat de 7 zile, Mancaruri vegane si vegetariene (pregatite la cerere prealabila), Mancaruri sanatoase, Mancaruri sanatoase pentru copii, Produse produse proprii, SHO W cooking.
* Cod vestimentar: pantaloni lungi:
Mic dejun: 07:30 - 10:30 h / Cafea si ceai; Bauturi racoritoare post-mix
* Inghetata: in timpul meselor in restaurantul principal; la lobby bar* - contra cost.
Bauturi: cafea si ceai; Bauturi racoritoare post-mix, selectie de bauturi produse in Albena, cum ar fi suc, vin si coniac, selectie de vinuri la robinet, selectie de bauturi alcoolice locale si importate, bere la halba (toate bauturile sunt supuse unui cost suplimentar).

Sport si divertisment - gratuit cu taxa:

-1 umbrela si 2 sezlonguri per camera pe plaja de la al 3-lea rand spate de mare sunt incluse in pret / in functie de disponibilitate / (pachet minim pentru cazare cu mic dejun)
-Umbrele si sezlonguri in jurul piscinei / in functie de disponibilitate /
-1 piscina exterioara
-Wi-Fi gratuit in camere si in zonele comune

Pentru copii - gratuit:
Piscina pentru copii (la hotelul Flamingo Grand)
Animatie pentru copii (la hotelul Flamingo Grand)
Mini Club
Loc de joaca pentru copii

Servicii contra cost:
Scara rulanta
1 prosop de plaja de persoana pentru plaja sau piscina - disponibil contra cost la receptie
ELEMENTS SPA: Zilnic de la 08:30 la 20:00 - Contra cost: sala de sport, sauna, baie de aburi, piscina minerala interioara, zona realx, terasa interioara la soare; jacuzzi; cascada; fantana de gheata, salon de infrumusetare, masaje, tratamente
Statie de incarcare masina electrica

Parcare:
In primele 30 de minute puteti parasi statiunea fara sa platiti o taxa de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigura un singur permis - intrare si parcare 24 de ore, cu exceptia parcarii Lazur, care va este oferita gratuit. Taxele de parcare difera in functie de zona dupa cum urmeaza:
-Parcare Lazur - gratuita
-Statia de autobuz de parcare - 5 BGN
-Zona albastra - 10 BGN
-Zona verde - 20 BGN pana la 01.07 si dupa 01.09, 25 BGN/24h (iulie si august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteti plati in oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent in ce zona se afla hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plateste: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Inainte de a parasi parcarea, asigurati-va ca ati validat si platit biletul la receptia hotelului sau la Statia de Plata Automatizata.
In cazul in care parasiti statiunea cu masina, va trebui sa platiti din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteti merge la o plimbare pe jos de la parcarea statiei de autobuz pana la plaja centrala, ceea ce va va dura 10-12 minute; poti lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poti beneficia de una dintre cele doua linii de transport electric gratuit:
Linia albastra: pana la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club si plaja centrala.
Linie galbena: catre hotelurile Boryana, Nona, Elitsa si Mura si cea mai apropiata plaja a acestora.
Linie de transfer gratuita - de la Ralitsa Aquaclub si Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuita - de la Gergana la zona pietonala.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

*Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor gratuit 2 sezlonguri si 1 umbrela per unitate pe plaja incepand de la al 3-lea rand de umbrele (in functie de disponibilitate).
Randurile 1 si 2 sunt taxate si nu sunt incluse in pretul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.